Predavanje za članove Ogranka Beograd - Izbeljivanje zuba, kliničke dileme, 01.06.2024.

27. Maj 2024.

Poštovani članovi Ogranka za područje grada Beograda,
 
Izvršni odbor Ogranka za područje grada Beograda Stomatološke komore Srbije organizuje za članove upisane u Imenik doktora stomatologije Ogranka besplatano predavanje pod nazivom „Izbeljivanje zuba, kliničke dileme“, u subotu  01.06.2024. godine u prostorijama Ogranka za područje grada Beograda , ulica Makenzijeva 81 sa početkom u 10 časova. Predavač je Doc. dr Tatjana Savić-Stanković.
 
Broj polaznika predavanja je ograničen i prvih 40 prijavljenih članova SKS iz Ogranka za  područje grada Beograda stiču pravo da učestvuju na predavanju.
 
Prilikom prijavljivanja molimo Vas da ostavite ime, prezime i broj licence.
 
Prijave možete slati do srede 29.05.2024. godine, do 14:00 časova na mejl adresu ogranak.bg@stomkoms.org.rs
 
Nepotpune prijave se neće uzimati u obzir.
 
O prihvatanju prijave mejlom će biti obavešteni samo kandidati koji su ušli na spisak polaznika predavanja, a u slučaju odustajanja prihvata se prva naredna prijava.
 
 
Napomena: Zbog ograničenog broja polaznika, o novim datumima organizovanja istog predavanja bićete blagovremeno obavešteni.
Izvršni odbor Ogranka za područje grada Beograda Stomatološke komore Srbije će i u narednom periodu ogranizovati i druge vidove kontinuirane edukacije, besplatno za svoje članove.
 
UNAPREDITE SVOJE ZNANjE!
                                                                                         
                                                              VAŠA STOMATOLOŠKA KOMORA SRBIJE