Vebinar na temu “Novi model fiskalizacije”

13. April 2022.

Poštovani članovi,

Stomatološka komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom finansija organizuje vebinar na temu “Novi model fiskalizacije” u petak, 15. aprila 2022. godine sa početkom u 10 časova do 11 i 30 časova.

Sa strane Ministarstva finansija i Poreske uprave vebinaru će prisustvovati predstavnici stručnog tima zaduženog za implementaciju novog modela fiskalizacije. Tada ćete imati priliku da postavite pitanja koja se tiču novog modela fiskalizacije, mogućnosti izbora fiskalnog uređaja, koja su to tehnička unapređenja u novom modelu, pitanja rokova i drugih tema.

U nastavku mejla vam dostavljamo link za uključenje na vebinar preko platforme Microsoft Teams.

 

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options

 

Objašnjenje za priključivanje sastanku:

Ukoliko sastanku pristupate preko računara – laptopa koraci su sledeći: kliknete na Click here to join the meeting  pa zatim idete na CONTINUE ON THIS BROWSER pošto Vam se otvori prozor upišite Vaše ime  i kliknete na JOIN NOW i tada ćete se uključiti na sastanak.

Ukoliko sastanku pristupite preko mobilnog telefona koraci su sledeći: kliknete na Click here to join the meeting  pa zatim morate  da preuzmete aplikaciju klikom na PREUZIMANJE USLUGE TEAMS zatim kliknete i insalirate  preko aplikacije GOOGLE PLAY nakon završenog instaliranja aplikaciju TEAMS pronađite na telefonu pa kliknite na PRIDRUŽITE SE SASTANKU upišite Vaše ime  i tada ćete se uključiti na sastanak.

Ukoliko imate problem da se uključete na sastanak pozovite na telefon: 069/14-21-314

Vaša Stomatološka komora Srbije