UNIQA ОСИГУРАЊЕ

24. март 2022.

 

Погодности за чланове Стоматолошке коморе Србије!


 

 

 

 

 

 

UNIQA осигурање чланица је једног од водећих осигуравајућих концерна, аустријске UNIQA групе, с традицијом пословања дугом 200 година. Тренутно послује на 19 тржишта Централно-Источне Европе и има 10 милиона клијената, са којима је закључено више од 19,5 милиона уговора. УНИQА осигурање је, током десет година постојања на српском тржишту осигурања, препознатљива као модерна и иновативна компанија с изузетно професионалним односом према својим клијентима. Наш главни задатак је да ову репутацију одржимо и постанемо лидер у области услуге коју пружамо. Деценија сталног напретка и највећег раста у индустрији осигурања, врхунског квалитета у пословању и посвећености сервисирању клијената и брзини у исплати штета, резултирала је бројним наградама као што су „Корпоративни Супербренд за 2015/2016“, „Фирма од поверења 2016“, као и најбоље осигурање за 2012. годину по мишљењу престижног лондонског магазина „World Finance“.

Осигурање вам даје могућност да се радујете ситницама које чине ваш живот лепшим и безбрижно уживате у сваком дану проведеном са својим најближима.

Зато нам је веома драго да вас информишемо да су у периоду од 01. децембра 2018. до 01. децембра 2019. године сви лиценцирани стоматолози, чланови Стоматолошке коморе Србије, који обављају здравствену делатност и редовно плаћају чланарину,осигурани од професионалне одговорности за штете причињене трећим лицима и на имовини трећих лица. Под овим се подразумева осигурање од ризика за време док обављате своју професионалну делатност. Више о условима овог осигурања можете да прочитате у Информацијама за уговарача и осигураника осигурања као и у условима осигурања.


Захваљујући сарадњи са Стоматолошком комором Србије, UNIQA осигурање је свима вама омогућило да закључите и своје личне полисе осигурања уз значајне попусте:


- Осигурање непокретне имовине члана СКС са попустом од 10% на основну премију, који се одобрава на основу чланства (осигурање стана, куће);

- Осигурање ординације и стоматолошке опреме члана СКС са попустом од 10% на основну премију који се одобрава на основу чланства ( приликом куповине наведене полисе осигурања на шалтеру UNIQА осигурања потребно је показати обавештење и доказ о чланству);

- Осигурање осигураника (члана СКС) и лица запослених код осигураника (члана СКС) од незгоде са попустом од 10% на основну премију, који се одобрава на основу чланства ( приликом куповине наведене полисе осигурања на шалтеру UNIQА осигурања потребно је показати обавештење и доказ о чланству);

- Путно-здравствено осигурање члана СКС са попустом од 15%  на основну премију, који се одобрава на основу чланства;

- Каско осигурање возила члана СКС са попустом од 15% на основну премију, који се одобрава на основу чланства.

- Додатно индивидуално осигурање, по жељи осигураника, да увећа уговорени износ осигурања од професионалне одговорности са попустом од 15%.  Додатни износ осигураник сам уплаћује.

 

Ове попусте можете да реализујете у свим пословницама UNIQA осигурања.

Осигурање представља улагање у будућност. Уз овакву сигурну инвестицију себи и својим најмилијима омогућавате безбрижнији и једноставнији живот.

UNIQA као ваш поуздани партнер на пољу осигурања, нуди вам разноврсне полисе осигурања како животног, тако и осигурања ваше имовинеаутомобилаздравственог, али и путног осигурања. Статус лидера у иновативности на тржишту осигурања, потврђује и чињеница да смо полисе прилагодили потребама сваког човека, али и приближили свој сервис на корак ближе клијентима. Путем нашег вебсајта већ можете купити полису путног осигурања у иностранству, док је наш Контакт центар ту 24 сата недељно, 7 дана у недељи за све неопходне информације.

UNIQA клијенти уживају посебне попусте на лојалност. За премију која се  плаћа  годишње, трајним налогом или административном забраном, одобравају се додатни попусти (што је приказано у табели ). Уколико се чланови, који имају закључено осигурање преко Стоматолошке коморе Србије јаве Kомори за додатно осигурање од професионалне одговорности или правне заштите, добијају додатних 15% попуста на цене из табеле за закључење индивидуалног осигурања.

 

Врста осигурања

Сума осигурања у ЕУР

Годишња премија у ЕУР без пореза - месечно плаћање

Годишња премија у ЕУР без пореза - годишње плаћање

Осигурање професионалне одговорноси

15.000,00 €

125,00 €

112,50 €

30.000,00 €

225,00 €

202,50 €

40.000,00 €

275,00 €

247,50 €

Осигурање правне заштите

20.000,00 €

125,00 €

112,50 €

30.000,00 €

170,00 €

153,00 €

50.000,00 €

285,00 €

256,50 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напомена: Ово су опције само за стоматологе који имају закључено основно осигурање преко СКС.

Честитамо, учинили сте први корак ка сигурној професионалној будућности! Размислите, можда је сада право време да и остале аспекте свог живота препустите сигурним рукама UNIQA осигурања.


Обавештење о потписивању уговора о осигурању чланова СКС у периоду 2020-2021. година.

Преузмите документ (185 KB)

 

Информације за уговарача и осигураника осигурања као и у условима осигурања

Преузмите документ (178.71 KB)

 

Општи услови за осигурање од одговорности из обављања лекарске стоматолошке делатности

Преузмите документ (1238.66 KB)

 

UNIQA - Процедура о начину пријаве штета 2020.

Преузмите документ (458 KB)

 

UNIQA - Процедура о начину пријаве штета 2021.

Преузмите документ (99.5 KB)

 

Обавештење и процедура у вези пријављивања за додатно индивидуално осигурање

Преузмите документ (41.44 KB)

 

Пријава за додатно индивидуално осигурање

Преузмите документ (39.22 KB)